Η χορογράφος & χορεύτρια Αγγελική Τρομπούκη στο Ράδιο Ιστιαία 100,4

Αυτή τη Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017 και ώρα 11 το πρωί, η εκπομπή "Άνευ ορίων" στο Ράδιο Ιστιαία 100,4 υποδέχεται τη χορογράφο και χορεύτρια Αγγελική Τρομπούκη σε μία συζήτηση εφ'όλης της ύλης με θέμα το χορό ως τέχνη.

Παραγωγή-μουσική επιμέλεια: Ράνια Παπαδοπούλου
Συντονιστείτε! Μας ακούτε στους 100,4 αλλά και διαδικτυακά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας www.radioistiaia.gr

Ακούστε εδώ την εκπομπή:
 
Λίγα λόγια για την Αγγελική Τρομπούκη:
 Η Αγγελική Τρομπούκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Eίναι αριστούχος απόφοιτος τηςΚρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης και πτυχιούχος του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών.Έχει συνεργασθεί με έλληνες και ξένους χορογράφους:Κωνσταντίνος Ρήγος (ΟΚΤΑΝΑ), Σοφία Σπυράτου,Rootlessroot, Linga Dance Company (Swiss),Kunstoff (San Francisco -Berlin).Στο χώρο του θεάτρου έχει συνεργασθεί με τους:Σωτήρη Χατζάκη (Όρνιθες), Θωμά Μοσχόπουλο (Τραχίνιες), Γιάννη Κακλέα (Λυσιστράτη, Βάτραχοι,Αχαρνής). Έχει χορογραφήσει στο θέατρο: Ματωμένο Γάμο, Αχαρνής, Άμλετ, Το ημέρωμα της στρίγγλας και έχει επιμεληθεί την κίνηση στο Κουρδιστό Πορτοκάλι και στον Συρανό ντε Μπερζεράκ, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα. Στα πλαίσια της χορογραφίας παρουσίασε την προσωπική της δουλειά στο Φεστιβάλ Αθηνών το 2015, με τίτλο 1Blank2. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια χορού και υποκριτικής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και τα τελευταία επτά χρόνια διδάσκει χορό σε ενήλικες και παιδιά.
Τελευταία της δουλειά είναι η χορογραφία της παράστασης "Ιφιγένεια εν Αυλίδη" σε σκηνοθεσία Αιμίλιου Χειλάκη-Μανώλη Δούνια και μουσική Σταμάτη Κραουνάκη, που περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία

Σχόλια