Νεκρός ο ηθοποιός Robbin Williams



Νεκρός μέσα στο σπίτι του στην Καλιφόρνια βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 11 Αυγούστου, ο κωμικός ηθοποιός Robbin Williams.  Από τις πρώτες πληροφορίες, που δημοσιοποιήθηκαν από τα αμερικανικά ΜΜΕ, αιτία του θανάτου του ηθοποιού είναι η αυτοκτονία από ασφυξία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο εκπρόσωπος τύπου της οικογένειας και του ίδιου του Robbin Williams, ο κωμικός έπασχε από μία βαριάς μορφής κατάθλιψη.Εδώ και μερικές ώρες πραγματοποιούνται έρευνες από τις αρχές για τα πραγματικά αίτια, τον τρόπο και  περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με το θάνατο  του ηθοποιού. Οι πρώτες πληροφορίες, υποδεικνύουν ότι μάρτυρες είχαν δει τον  ηθοποιό  ζωντανό στην κατοικία του κατά τις 10 το βράδυ της προηγούμενης ημέρας.


Ο Robbin Williams, γεννήθηκε στις 21 Ιουλίου του 1951, στο Σικάγο. Έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του σε πολλές επιτυχημένες ταινίες, όπως «Ο κύκλος των χαμένων ποιητών», «Καλημέρα Βιετνάμ» κ.ά. Είχε κερδίσει το Όσκαρ Β΄Ανδρικού ρόλου για την ταινία «Good Will Hunting» (1997), δύο βραβεία Εmmy, τέσσερις χρυσές σφαίρες, δύο two Screen Actors Guild Awards και πέντε βραβεία Grammy. Τη δεκαετία του 1970-1980 ο ηθοποιός ήταν εθισμένος στη χρήση κοκαΐνης, αλλά ο θάνατος ενός στενού του φίλου και η γέννηση του γιου του ήταν οι δύο παράγοντες, που τον οδήγησαν να σταματήσει τη χρήση ναρκωτικών ουσιών. Το 2006 είχε νοσηλευτεί σε κλινική αποκατάστασης, λόγω του προβλήματος αλκοολισμού, που αντιμετώπιζε,  ενώ το 2009 είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο λόγω σοβαρού καρδιακού προβλήματος. Το καλοκαίρι του 2014, εισήχθη σε κέντρο απεξάρτησης για να καταπολεμήσει το πρόβλημα του εθισμού του στις ναρκωτικές ουσίες και το αλκοόλ. Ήταν ιδιαίτερα γνωστός για το φιλανθρωπικό του έργο μέσα στο χρόνο, αλλά και για το αστείρευτο κωμικό στοιχείο του χαρακτήρα του.

Περισσότερες πληροφορίες για τα αίτια του θανάτου του  γνωστού ηθοποιού, θα έρθουν στο φως της δημοσιότητας, μετά την τοξικολογική εξέταση που έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 12 Αυγούστου.



Σχόλια